Onze experts

De coaches en trainers

Interesse in één van onze opleidingen?

Heb je gevonden wat je zocht? Schrijf je dan nu in! 

Foto Arne Vos

Arne Vos

Coach online marketing

Arne is online marketeer met een brede kennis van SEO, SEA en webontwikkeling. Arne is al 25 jaar ondernemer en al vele jaren inzetbaar als trainer en coach.

Foto Lorenzo Sendar

Lorenzo Sendar

Coach online marketing

Lorenzo is een social media en sales expert. In vele rollen werkt hij als trainer, coach, gastspreker en begeleidt hij jongeren. Hij inspireert anderen op hun reis naar verandering.

Foto Maaike Vink@2x

Maaike Vennik

Coach social media marketing

Maaike heeft een grote passie voor social media. Vanuit haar bedrijf ondersteunt zij organisaties met het opzetten van een content strategie en de inzet van social media.

Foto Emma Haasnoot@2x

Emma Haasnoot

Coach online marketing

Emma is een ervaren marketeer en is naast haar rol als coach, Head of Marketing in een B2B SaaS omgeving.  Emma werkt het liefst op het snijvlak van strategie, data en resultaten.

Petrouska van Loon

Petrouska van Loon

Trainer, Coach en Projectmanager

Petrouska is een ervaren Marketing trainer. De afgelopen 20 jaar heeft zij honderden bedrijven getraind op het gebied van social media, Google Ads en Google Analytics.

Foto coach_ Suzanne

Suzanne De Jagher

Trainer en Coach

Suzanne is een ervaren Marketeer. Al meer dan 10 jaar ondersteunt zij bedrijven op het gebied van contentstrategie, social media en Google. Zij brengt graag haar marketing kennis over.

Foto Jochem van Loon

Jochem van Loon

Commercieel directeur

Jochem is mede oprichter van online marketingbureau SocialLane en van de Academy. Naast dat hij verantwoordelijk is voor Sales is hij actief als trainer en spreker.

Foto Daniela Zuppelli@2x

Daniela Zuppelli

Businessmanager

Heb je contact met de Academy, dan heb je meestal contact met Daniela. Zij weet alles over de planning en kan jou goed adviseren over welke cursus het beste bij jou past!