Wat onze klanten zeggen

Reviews van de deelnemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het online marketing vakgebied, door je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

9
5/5

Een praktische online training met een online coach die je direct kan helpen met je vragen. In mijn geval was de inhoud van de training aangepast op wat ik nog meer wilde weten over SEO en websiteoptimalisatie aan de hand van Google Analytics. Blij mee!

Peter
SEO cursus behaald
9
5/5

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de ontbrekende knowhow tot mij genomen en de praktijkopdrachten uitgevoerd. Hierbij heb ik de 1-op-1 coaching als heel prettig ervaren. Inmiddels heb ik met goed resultaat het eindexamen behaald!

Monique
Online marketing opleiding behaald
9
5/5

Ik heb met veel plezier de SEO cursus gevolgd. Het geleerde is goed direct toe te passen. Fijn ook is dat je voor de opdrachten je eigen bedrijf kan gebruiken. Al met al een aanrader!

Sjaak
Seo cursus behaald
9
5/5

Nooit gedacht dat ik zoveel zou leren. De fijne kneepjes, tools en gehele opzet van een goede workflow zorgden ervoor dat ik veel beter en gestructureerder webpagina’s kan maken die veel beter gevonden worden. SocialLane Academy en Arne bedankt voor deze inspirerende cursus.

Rob
Online marketing opleiding behaald
9
5/5

Tijdens mijn zoektocht naar een SEO cursus die direct toepasbaar is in mijn werk, kwam ik bij SocialLane Academy terecht. Ik ben super blij dat ik deze cursus heb gevolgd, want ik weet nu precies waar ik moet beginnen en hoe ik te werk moet gaan. De combinatie van theorie en praktijk vond ik erg fijn!

Hans
SEO cursus behaald
9
5/5

Mooie opleiding die je in je eigen tijd kunt volgen dankzij het toegankelijke online platform!

Robine Hillen
Online marketing opleiding behaald

Neem een kijkje bij onze populaire opleidingen

Google marketing cursussen

SEO cursus voor beginners

Ontdek het geheim van Google en vergroot snel je digitale succes met onze SEO online cursus. 

Incompany cursussen

LinkedIn training

Investeer in groei en succes met onze op maat gemaakte LinkedIn-training.

Opleidingen

Online marketing opleiding

Ga aan de slag met alle facetten van online marketing en beheers zelf de tooling uit de digital marketingmix!