Pak je voorsprong met online marketing

Werkgever

Werknemers ontwikkelen in het online marketingvakgebied?

Wij verkennen graag de kansen voor jouw organisatie en staan klaar om de mogelijkheden van ons scholingsaanbod voor jouw werknemers in kaart te brengen.

Als werkgever aandacht geven aan online marketing

Wil je als werkgever bijdragen aan de digitale vooruitgang van jouw werknemers? Dan bieden wij hiervoor een passende oplossing. Dutch Marketing Academy biedt maatwerkoplossingen voor de digitale ontwikkeling van jouw organisatie. Met een divers aanbod versterken wij het kennisniveau van jouw medewerkers en de digitalisering van jouw marketingactiviteiten.

Foto van cursusdag

Maatwerkoplossingen van ons aanbod

Met individuele leertrajecten, incompany training, coachingstrajecten of een traineeprogramma is er altijd een invulling die aansluit op jouw situatie als werkgever. Geborgen door kwalitatieve en actuele theorie, direct toepasbare opdrachten en begeleiding door ervaren online marketeers.

Met ons scholingsaabod bieden wij een compleet pakket aan, waarin de wensen en behoeften van jouw organisatie worden meegenomen. 

Online marketing opleiding

Een coachingstraject waarin alle aspecten van online marketing aan bod komen. Vanuit een strategie belichten wij alle onderwerpen en vertalen deze naar een concreet marketingplan. Met coaching van een ervaren marketeer en toepasbare praktijkopdrachten. Na 4 maanden kan de deelnemer zelfstandig aan de slag met de online positionering van uw organisatie.

Losse cursussen en trainingen

In 4 tot 8 weken leren deelnemers een relevant onderdeel van online marketing. De oplossing om gericht aan de slag te gaan met één onderwerp waar bijscholing wenselijk is. Denk aan Google marketing, social media of webstrategie. Ook zijn er eendaagse klassikale trainingen die ingaan op één specifiek onderwerp.

Incompany trainingen

Ons cursusaanbod is ook af te nemen als incompany training. Een mooie vorm om collega’s samen verder te brengen. Onze input laten wij aansluiten op uw bedrijfsdoelstellingen en het kennisniveau van de deelnemers. Deze trainingen geven wij incompany als ook op onze locatie in de jachthaven van Scheveningen.

Traineeprogramma

Met ons traineeprogramma wordt talent in 4 weken geschoold en is hierna inzetbaar voor uw organisatie. Altijd met de inhoudelijke begeleiding van een senior online marketeer. Kortom, inzet van gemotiveerd talent met de kennis van ervaren marketeers binnen handbereik.

Bekijk alle opleidingen en cursussen die we aanbieden.

Ga nu aan de slag met online marketing

Kortom, zoek jij een kennispartner voor de realisatie van de digitale vooruitgang op het gebied van marketing? Dan bieden wij een passende oplossing voor deze vraagstukken.

Foto Instagram werkzaamheden