Voor iedereen met een UWV-uitkering

Laat je omscholen tot online marketeer

Opleiding online marketing volgen via UWV?

Vraag de brochure op om jouw UWV-contactpersoon te informeren over de opleiding die je wilt volgen, of vraag direct de offerte op.

Dé opleiding online marketeer volgen via UWV

Informatie in het kort

Zoek jij een vak dat toekomstbestendig, afwisselend en gewoon erg leuk is? Dan is het een goed idee om je te laten om- of bijscholen tot online marketeer. Dit kan nu door onze online marketing opleiding te gaan volgen in 3 maanden. Heb jij een uitkering van het UWV? Dan kan het UWV deze opleiding voor jou betalen. Onze opleiding draagt bij aan jouw directe en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Inhoud opleiding:

  • Online marketing strategie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google & Bing Ads (SEA)
  • Social media marketing
  • E-mailmarketing

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een betere positie op het internet. Er zijn daarom veel vacatures voor online marketeers. In drie maanden vergroot jij dus je kans op een baan. Wij bieden daarom de opleiding via een UWV-leertraject aan.

uitleg geven van cursus

In zes stappen aan de slag met de opleiding

Wil jij je baangarantie op de arbeidsmarkt vergroten? Ben je in een situatie gekomen waarbij om- of bijscholing je verder kan helpen? Dan is het slim om nu het UWV-traject te starten. In 6 stappen kun je aan de slag met de opleiding online marketing.

Er is grote behoefte aan online marketeers en dat zal de komende jaren niet veranderen. Wij hebben een blog geschreven waarin wij uiteen zetten waarom het slim is om je te laten omscholen tot online marketeer! Lees hier onze blog

Stap 1

Lees de brochure: Brochure opleiding via het UWV

Stap 2

Vraag daarna een UWV-offerte aan voor jouw UWV-contactpersoon

Stap 3

Leg de brochure, offerte en opleiding voor aan jouw UWV-adviseur

Stap 4

UWV bepaalt of deze opleiding voor jou wordt vergoed

Stap 5

Na akkoord van UWV nemen wij met jou de vervolgstappen door

Stap 6

Je begint met de opleiding online marketing

Vergroot jouw arbeidskansen!

Dit is hét moment om online marketeer te worden. Een opleiding waarmee je wordt opgeleid of omgeschoold tot online marketeer! Deze opleiding is gericht op het aanleren van nieuwe beroepsspecifieke vaardigheden. Daarnaast vergroot je met deze studie ook je algemene inzetbaarheid. Je gaat namelijk aan de slag met het analyseren van kansen, je leert met nieuwe systemen te werken en je wordt daarnaast gestimuleerd om kritisch te kijken naar je eigen handelen. Met deze e-learning, coaching door een ervaren marketeer en direct toepasbare praktijkopdrachten weet jij na 3 maanden alles wat je kunt doen om online marketing van A tot Z op te pakken.

Hulp bij het aanvragen van een vergoeding van UWV

UWV biedt de mogelijkheid om de gehele opleiding voor jou te vergoeden als je een uitkering krijgt. Hiervoor zijn jouw motivatie en leerdoelen het uitgangspunt. Onze business manager Daniela neemt graag de tijd, om met jou door te nemen hoe je jouw leerdoelen met onze opleiding kan waarmaken.