De mensen achter dutch marketing academy

Over ons

Benieuwd naar onze opleidingen?

Download onze uitgebreide brochure en bekijk welke opleidingen en cursussen wij aanbieden.

Nederland digitaal vaardiger maken,
is onze missie

De oprichters van Dutch Marketing Academy ondernemen al meer dan 20 jaar en kennen de wereld van online marketing als geen ander. Vanuit hun eigen ervaringen en expertise zagen zij dat het noodzakelijk is voor het bedrijfsleven om meer kennis op te doen over de mogelijkheden die online marketing biedt. Hun missie met de Academy is dan ook om het bedrijfsleven in Nederland te bereiken en iedereen digitaal vaardig te maken op het gebied van marketing.

Waar staan we voor...

Dutch Marketing Academy is een onderwijsaanbieder waar je in vier maanden via een e-learning, met praktijkopdrachten en coaching volledig wordt opgeleid tot online marketeer. De leeromgeving is volledig online. Het is ook mogelijk om onderdelen van deze e-learning los te volgen. Dit zijn kortere cursussen van 4 tot 8 weken. Daarnaast biedt de academy ook ééndaagse trainingen zowel online, in groepsverband als klassikaal op locatie.

De coaches en trainers zijn betrokken bij de deelnemers van de Academy en zetten zich in om iedereen persoonlijk te begeleiden en het hoogste rendement uit de studie te laten halen.

Kwaliteit

Wij waarborgen opleidingskwaliteit door dagelijkse vakontwikkeling, aanpassing van lesstof indien nodig, deskundige coaches en klanttevredenheidsonderzoeken. Zo voldoen we aan de wensen van onze deelnemers.

Toekomst

We denken veel na over de toekomst van de Academy. Er zijn veel ideeën en plannen waar we over sparren en we hopen deze snel waar te mogen maken. Wat zou jij nog willen zien bij Dutch Marketing Academy? Laat het ons vooral weten!

Wij zijn gecertificeerd

Dutch Marketing Academy heeft het NRTO-keurmerk, wat onze onderwijskwaliteit waarborgt. Een externe instelling voert de audit uit. Jaarlijks voldoen wij aan NRTO-kwaliteitseisen en voeren we een interne audit uit om gecertificeerd te blijven.

Beschikbaar voor UWV

Volg onze online marketingopleiding via UWV voor omscholing en verbeterde arbeidskansen. Onze scholing richt zich op beroepsspecifieke vaardigheden en biedt praktijkopdrachten om nieuwe vaardigheden direct toe te passen. Ontdek de mogelijkheden via UWV.

Ervaren coaches

Bij Dutch Marketing Academy werken ervaren coaches die actief zijn in het vakgebied. Onze coaches hebben uitgebreide expertise en praktijkervaring, waardoor ze waardevolle inzichten en begeleiding kunnen bieden. Ze zijn toegewijd aan het succes van onze deelnemers en zorgen voor een stimulerende leeromgeving. Met persoonlijke aandacht en maatwerk ondersteunen ze bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden en het behalen van doelen. Onze coaches staan klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes in de marketingwereld.

O&O fondsen