Omscholen, maar wat?

Omscholen, maar wat?

Is er in jouw branche of werkveld niet genoeg werk? Wil jij je laten omscholen, maar weet je niet tot wat? Wij hebben het antwoord: laat je omscholen tot online marketeer!

Vanaf 2022 is er het STAP budget. Dit budget kun je inzetten voor het omscholen naar online marketeer

Er is een tekort aan online marketeers

Op dit moment zijn er voor iedere beschikbare online marketeer maar liefst zeven vacatures in de online-marketingwereld, volgens een onderzoek van Werving- en selectiebureau SchaalX. Je kunt dus spreken van een tekort. Tenzij veel mensen zich laten omscholen tot online marketeer, gaat dat tekort voorlopig niet verdwijnen. We schreven hier eerder al een blog over.

Online marketing groeit

Ons hele leven gaat zich steeds meer online afspelen. Logischerwijs geldt dat ook voor marketing. Online marketing is en wordt een steeds groter onderdeel van marketing. Helaas zijn er weinig tot geen opleidingen voor en wordt er in de huidige opleidingen ook te weinig aandacht aan besteed (vandaar ook het tekort aan online marketeers). Door je te laten omscholen tot online marketeer zorg je ervoor dat je in ieder geval het komende decennium, en misschien nog wel langer, gewild bent op de arbeidsmarkt. En dat is toch waar je dat omscholen voor doet…

Maar online marketing is vooral ook heel leuk!

Natuurlijk zijn bovengenoemde redenen rationeel gezien de belangrijkste om je te laten omscholen tot online marketeer. Maar het is voor een mens natuurlijk ook heel belangrijk om het naar je zin te hebben met het werk dat je doet. Gelukkig is online marketing een heel leuk vak! Het is afwisselend en dynamisch. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en als je weet wat je doet (en dat weet je, na de opleiding tot online marketeer), kun je er geweldige resultaten mee behalen. Op naar online succes!

Wil jij je laten omscholen tot online marketeer?

Wij geven je graag meer informatie over de opleiding online marketing. Bel of mail ons via 070 322 90 83 of daniela@dutchmarketingacademy.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Dit is misschien ook interessant

Nieuws

Samenwerking Members’ Benefits

SEO

Google EEAT wordt in SEO land steeds belangrijker

SEO

Chat GPT en SEO

Social media

Wat is de Magic Studio van Canva?

Google marketing

Zoekwoordanalyse en het belang van de juiste keywords voor een betere Google ranking

Google marketing

Google Analytics 4 (GA4) installeren