INVESTEER IN DE KENNIS VAN JOUW TEAM

Incompany trainingen

Trainingen op Maat

Onze Incompany trainingen
worden op maat gemaakt en geven jou als opdrachtgever
de mogelijkheid om in te zoomen op specifieke vragen en
wensen.

Zakelijke Groei begint met Kennis

Bij Dutch Marketing Academy begrijpen we dat de wereld van marketing voortdurend in beweging is en dat online succes hand in hand gaat met actuele kennis en vaardigheden. Daarom zijn we trots om onze gespecialiseerde incompany trainingen aan te bieden, ontworpen om jouw team naar het volgende niveau in marketingexpertise te brengen.

Divers en praktijkgericht aanbod

Onze marketingcursussen beslaan een breed scala aan onderwerpen, van marketingstrategie en social media tot geavanceerde technieken in contentcreatie en Google Analytics. Onze cursussen worden gegeven door ervaren professionals met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zij brengen niet alleen theoretische kennis over, maar delen ook praktische inzichten en ervaringen. En het voordeel van Incompany, de inhoud is altijd maatwerk.

Flexibiliteit in locatie

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden we onze trainingen aan zowel op locatie bij jouw bedrijf als op onze locatie in de haven van Scheveningen. Of je nu kiest voor het gemak van leren in de eigen omgeving of op onze professionele trainingslocatie, wij passen onze cursussen aan jullie unieke behoeften en doelstellingen. Zo halen wij het beste in jouw team naar boven.

Voordelen Incompany

  • Op Maat: Onze cursussen worden aangepast aan de unieke behoeften en doelstellingen van het bedrijf.
  • Teamontwikkeling: Train samen en groei samen. Onze cursussen bevorderen teamwerk en verbeteren de collectieve vaardigheden van de medewerkers.
  • Direct toepasbare kennis: De praktische focus van onze trainingen betekent dat het team de geleerde vaardigheden meteen in de praktijk kan brengen.
  • Flexibele Planning: Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Dag en tijdstip bepalen we op basis van jullie beschikbaarheid.