Laat je deze zomer omscholen tot online marketeer

Laat je deze zomer omscholen tot online marketeer

Door de coronacrisis moeten veel mensen zich laten bij – of omscholen. Veel onderwijsinstellingen hebben zomervakantie, waardoor de opleidingsprogramma’s pas in september weer beginnen. Bij Dutch Marketing Academy leer je het vak van de online marketing van professionals uit de praktijk. En die zijn ook in de zomermaanden gewoon beschikbaar! Laat je daarom deze zomer omscholen tot online marketeer.

Altijd en overal studeren

Bij Dutch Marketing Academy volg je de opleiding of cursussen online, waardoor je waar en wanneer je maar wilt kunt studeren. Naast je werk ’s avonds bijvoorbeeld. Maar als je vakantie hebt, kun je ook lekker in de zon in je tuin de opleiding tot online marketeer volgen. Dat is nog eens het nodige met het aangename combineren!

Online begeleiding op afstand

Onze online marketeers zijn de hele zomer door gewoon aan het werk. Je opleiding of cursus loopt daardoor geen vertraging op in de vakantieperiode. En omdat de begeleiding online en op afstand plaatsvindt, maakt het niet uit of je thuis bent of op een vakantieadres. Lekker doorleren tijdens de vakantie is dus geen probleem.

Starten wanneer je maar wilt

De lijnen zijn kort bij Dutch Marketing Academy en we kunnen snel schakelen. Dat betekent dat als je je nu aanmeldt, je al binnen een week kunt starten met de online marketing opleiding of een cursus SEO, SEA of social media. Maar als je iets langer de tijd voordat je de tijd hebt om te beginnen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

In drie maanden tijd online marketeer worden

De opleiding tot online marketeer bij Dutch Marketing Academy kun je binnen drie maanden afgerond hebben. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld start per 1 augustus, je al in november een all round online marketeer bent. Zo snel kan het gaan.

Wil jij je deze zomer laten omscholen tot online marketeer?

Onze accountmanager Joosje beantwoordt graag al je vragen. Bel of mail Joosje via 070 322 90 83 of info@dutchmarketingacademy.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Dit is misschien ook interessant

Nieuws

Samenwerking Members’ Benefits

SEO

Google EEAT wordt in SEO land steeds belangrijker

SEO

Chat GPT en SEO

Social media

Wat is de Magic Studio van Canva?

Google marketing

Zoekwoordanalyse en het belang van de juiste keywords voor een betere Google ranking

Google marketing

Google Analytics 4 (GA4) installeren