Ervaren marketing coaches uit de praktijk

Coaching

Interesse in één van onze opleidingen?

Wil jij een online marketing cursus volgen met persoonlijke begeleiding? Schrijf je dan nu in! 

Persoonlijke begeleiding

Herinner jij je die klassikale lessen op school waarbij er vooral veel werd verteld door een leraar en dat je moeite moest doen om op te blijven letten? Of herinner je je de momenten dat je huiswerk aan het maken was en dat je iets niet begreep? Met de e-learnings van Dutch Marketing Academy is dat verleden tijd!

Begeleiding krijgen van een coach is op zich al waardevol, maar helemaal bij Dutch Marketing Academy. Onze coaches werken met passie en plezier in het vakgebied en willen ook jou meenemen in de mogelijkheden die online-marketing jou biedt en jouw organisatie.

Coaching tijdens het leren

Gedurende onze e-leanings, de opleiding en losse cursussen, ga je direct aan de slag met de theorie en breng je deze in de praktijk door zelfstandig en in jouw tempo te werken aan de praktijkopdrachten. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding/coaching van een ervaren coach. Je kunt tussendoor vragen stellen via de leeromgeving die altijd worden beantwoord door jouw coach. Je leert niet alleen wat je moet doen, je doet direct vaardigheden op in de praktijk.