Whitepaper SEO

4 tips om hoger in Google te komen

Direct downloaden?

Download de whitepaper met tips om hoger in Google te komen!

Wil jij dat jouw website hoger gaat scoren in de zoekresultaten van Google? Dan ga je werken aan zoekmachine-optimalisatie. Dit noemen we ook wel SEO. Wij geven je alvast 4 tips om direct met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Klik op de afbeelding en download onze whitepaper!

SEO tips
Download de whitepaper

Onze whitepaper gelezen?

Heb je onze whitepaper gelezen en alle tips opgevolgd? Misschien heb je dan wel de behoefte om verder aan de slag te gaan met jouw website. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden. Hieronder lichten we er 2 toe.

Cursus SEO

Ben je na het lezen van de whitepaper enthousiast geworden over SEO en wil je nog meer leren over zoekmachineoptimalisatie? Volg dan onze leerzame SEO cursus. De lesstof voer je direct in de praktijk uit en je wordt begeleid door een ervaren marketeer. Na deze cursus zal je website zeker hoger komen in Google!

Marketing coaching service

Wil je geen cursus volgen maar liever even 1-op-1 sparren met een SEO expert? Dat kan! Wij bieden de marketing coaching service aan. Met deze unieke service kun je een coach eenmalig of maandelijks reserveren. De coaching kan zowel overdag als in de avond gepland worden. Kies een vorm die bij je past en wij nemen contact met je op om de eerste afspraak in te plannen!

Ga aan de slag met online marketing

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die Dutch Marketing Academy kan bieden? Download dan onze brochure of neem contact met ons op!

Foto Instagram werkzaamheden