Twitter Fleets wordt uitgerold in Nederland

Ken je Twitter Fleets al?

Heb jij al gehoord van Twitter Fleets? Het is niet gek als dat niet zo is. Tot nu toe was het alleen nog in Brazilië beschikbaar, maar langzaamaan wordt dit ook voor Nederlandse gebruikers mogelijk.

Nu voor beperkt aantal Nederlanders

Twitter is op dit moment bezig met het uitrollen van Fleets in Nederland. Op dit moment is het nog maar voor een beperkt aantal Nederlanders beschikbaar. De bedoeling is het dat het daarna breder uitgerold wordt. En dat kan voor marketingdoeleinden heel handig zijn.

Maar wat zijn Twitter Fleets?

Het principe van Fleets is niets nieuws. Het is vergelijkbaar met Facebooks, Instagrams en LinkedIns Stories. Het zijn berichten die Twitteraars kunnen plaatsen die slechts 23 uur beschikbaar blijven. Je kunt bij deze berichten ook video’s van tot wel twee minuten lang plaatsen.

Twitter Fleets voor marketeers

Als online marketeer kunnen deze kort zichtbare (video)berichten heel handig zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een tijdelijke aanbieding te delen via Fleets. Ook het aankondigen van aanbiedingen of dingen die staan te gebeuren zijn goede content om te delen via tijdelijk zichtbare berichten.

Wil jij alles leren over Twitter en andere social media?

Joosje geeft je graag meer informatie over de opleiding online marketing en de cursus social media. Bel of mail haar via 070 322 90 83 of info@dutchmarketingacademy.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Dit is misschien ook interessant

Nieuws

Samenwerking Members’ Benefits

SEO

Google EEAT wordt in SEO land steeds belangrijker

SEO

Chat GPT en SEO

Social media

Wat is de Magic Studio van Canva?

Google marketing

Zoekwoordanalyse en het belang van de juiste keywords voor een betere Google ranking

Google marketing

Google Analytics 4 (GA4) installeren