UWV en scholingsfondsen

Subsidies

Interesse in het volgen van een opleiding met subsidie?

Lees meer over de diverse mogelijkheden of download direct onze brochure voor mensen met een UWV uitkering.

Subsidies

Ontdek de diverse subsidies die beschikbaar zijn om een online marketing opleiding of cursus te volgen bij de Dutch Marketing Academy. Profiteer van financiële ondersteuning zoals O&O-scholingsfondsen of het UWV en investeer in jouw professionele groei.

Vergoeding

UWV opleidingen

Heb jij een uitkering van het UWV? Volg dan de opleiding online marketeer en maak je loopbaan toekomstbestendig. Leer in 3 maanden hoe je bezoekers naar websites trekt, social media effectief gebruikt en succes behaalt met Google marketing. Vergroot je kans op werk in een groeiende sector met veel vacatures. Wij hebben een samenwerking met het UWV. In enkele stappen kun jij aan de slag met de opleiding online marketing.

Fonds

O&O scholingsfonds

Scholingsvergoeding voor jouw studie? Werkgevers en werknemers kunnen bij scholingsfondsen aanvragen. Check jouw cao of werkgever voor aansluiting bij een fonds. Vind meer informatie op de website van het betreffende fonds. Verschillende fondsen bieden mogelijk een vergoeding voor scholing via Dutch Marketing Academy. Kijk of jouw sector erbij staat en benader de desbetreffende organisatie.