Omscholen op latere leeftijd? Doen!

Omscholen op latere leeftijd? Doen!

Als je op latere leeftijd iets anders wilt gaan doen, dan hoor je toch vaak om je heen “daar ben je toch te oud voor?”. Maar waarom eigenlijk? Omscholen op latere leeftijd heeft veel voordelen.

Op latere leeftijd ken je jezelf beter

Met de jaren krijg je meer ervaring. Niet alleen in wat je kunt, maar ook in wat je wilt. En hoewel op dit moment een omscholing niet direct voortkomt uit een verlangen om iets anders te gaan doen, kan deze ervaring je toch helpen. Omdat je jezelf goed kent, weet je nu veel beter wat bij je past dan toen je jong was. Dus grijp deze vervelende situatie aan om iets te gaan doen wat echt bij jou past!

Omscholen naast je werk

Op latere leeftijd is je leven in eerste instantie niet meer ingericht naar een opleiding volgen. Misschien heb je het naast je werk wel druk met je gezin of met mantelzorgen. Het kan zijn dat je dan geen tijd hebt om nog ergens naartoe te gaan voor een studie. Gelukkig zijn veel opleidingen tegenwoordig geheel online te volgen. Onze opleiding tot online marketeer is er daar één van. Dat scheelt reistijd en zorgt ervoor dat je overal als je even een momentje hebt, tijd kunt besteden aan je opleiding.

Je bent nooit te oud om te leren

Hoe ouder je wordt, hoe meer je over het algemeen in de sleur van alledag komt te zitten. Je doet je werk zoals je dat altijd al deed. Want zo ging het goed. Je blijft op de hoogte van de veranderingen in je vakgebied, maar verder kabbelt het wel een beetje door. Door een (gedwongen) omscholing gaat er weer een wereld voor je open. Je leert nieuwe dingen die anders voor je verborgen zouden zijn gebleven. Hierdoor voel je je ook echt weer even lekker jong.

Omscholen via het UWV

Heb je momenteel geen baan en een uitkering van het UWV? Onze opleiding online marketing wordt vergoed door het UWV. Ga in gesprek met je consulente en laat haar / hem een offerte bij ons opvragen.

Joosje geeft je graag meer informatie over de opleiding online marketing en de cursus social media. Bel of mail haar via 070 322 90 83 of info@dutchmarketingacademy.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Dit is misschien ook interessant

Nieuws

Samenwerking Members’ Benefits

SEO

Google EEAT wordt in SEO land steeds belangrijker

SEO

Chat GPT en SEO

Social media

Wat is de Magic Studio van Canva?

Google marketing

Zoekwoordanalyse en het belang van de juiste keywords voor een betere Google ranking

Google marketing

Google Analytics 4 (GA4) installeren