welkom bij Dutch Marketing Academy

Bij ons leer je het vak van ervaren marketeers

Meer klanten met online marketing

Neem de regie over de marketing van jouw bedrijf

Investeer in online marketing kennis en laat je bedrijf groeien

Online marketing is essentieel voor het uitbreiden van je business. Je potentiële klanten
bevinden zich online; via Google en Social Media ga jij ze bereiken. 
Met onze cursussen leer jij in een korte tijd van een ervaren marketeer hoe jij deze klanten kunt bereiken en converteren. Aarzel niet langer maar investeer in je online kennis, bespaar bureaukosten en werf zelf je nieuwe klanten. Kies een cursus voor het werven van meer klanten!

Cursussen voor 'meer klanten'

SEO cursus

Met een hogere positie in de zoekmachine Google ben je beter vindbaar. Dit kun je bereiken met SEO. Met deze cursus leer je in 4 weken waar je zelf invloed op hebt en hoe je de SEO van je website kunt blijven optimaliseren.

SEA cursus

Mis je de basiskennis en ervaring om Search Engine Advertising in te zetten voor een betere vindbaarheid en een grotere naamsbekendheid? Met deze cursus leer je in 8 weken hoe je succes behaalt met SEA.

Social media organisch

Ontdek de mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken voor het vergroten van naamsbekendheid of het genereren van websiteverkeer. Met deze cursus leer je hoe je verschillende social media kanalen organisch inzet.

Social media advertising

Ben je nog niet bekend met het plaatsen van advertenties op social media? Met deze cursus leer je hoe je advertising inzet op social media. Je leert per kanaal wat de mogelijkheden zijn en hoe je een advertentie plaatst.

Effectieve website cursus

Nieuwsgierig hoe de inrichting van je website van invloed is op conversie-optimalisatie? Met deze cursus leer je in 4 weken hoe je de verbeterpunten en oplossingen voor jouw website in kaart kunt brengen.

Google analytics 4 cursus

Wil je weten wat het gedrag is van jouw websitebezoekers? Of weet je nog niet hoe Google Analytics 4 (GA4) precies werkt? Met deze cursus leer je in 4 weken hoe je Google Analytics (GA4) gebruikt om de juiste keuzes te maken voor jouw online marketingactiviteiten.